söpö

...muttei meitä miljoonia mikään estä haaveilemasta

Rakas Emmi...
itsemurha, bunny
kifvikka
Sitä odottaa ja odottaa ja odottaa. Että ihastuis ja sitten kun niin käy, vituttaaa ja tuntuu niin sekavalta, ettei tajua mitä ikinä on ajatellu halutessaan ihastua... Oon samalla niin ilonen ja ällöttävän ihastunu, etten halua olla kenenkään lähellä, etten ällötä muitaki ja samalla vituttaa kaikki ihastumisen huonot puolet. Ja nehän kaikki jo tietääki.
Ja nyt jurppii taas, kun on niin hankalaa eikä tee enää edes mieli kirjottaa.

Ja paskat, mua jurppii, kun haluan nähdä sen pojan koko aika. Ja ongelmahan on siinä, että seki mua, mutta aina vaan pikasesti, kun sillä ei oo aikaa. Ja sen takia en halua nähdä sitä koko aika, koska mua aina harmittaa kun se lähtee. Mut voinkohan mä sanoa sitä sille, kun sit se ei ainakaan enää näe mua ja sit mua vituttaa vielä enemmän. HUOH.

Vuoden 2009 kuukausien ensimmäiset
söpö
kifvikka
jan - asun nyt kulosaaressa, aika niukasti täällä on pahvilaatikkoja (vaikka niitäkin löytyy) mutta niukasti on tavaraakin. vielä.
feb - Koen töissä käymisen vähän vammaseks ajatukseks.
mar - kaks kissaa istuu vieressä, kehrää ja katsoo intensiivisesti kun käytän tietokonetta.
apr - Mun entiseen kämppään on kuulemma murtauduttu.
may -
jun - Niin siinä taas sit kävi, että töitä on tullu tehtyä ja lisää tuun tekemään.
jul - En tiedä voiko olla kamalan paljon parempaa, kun istua täällä vaunussa kuunnellen musiikkia, kun ensin on grillannu, pyöräilly, saunonu ja uinu järvessä.
aug -
sep - Mun elämässä tapahtuu paljon, mutta ei juuri mitään.
oct - Nukuin ihanan pojan vieressä. <3
nov - Jo nyt on piru, kun pitää ruveta Helsingin kirjastojaki sulkemaan...
dec - Jatkossa muistan, että kun joulu lähestyy, häivyn jonnekin paikkaan, missä ei joulua tunneta.

(no subject)
söpö
kifvikka
Jatkossa muistan, että kun joulu lähestyy, häivyn jonnekin paikkaan, missä ei joulua tunneta.
Jos ihan oikeesti yrittää olla avuks ja selvitä joulusta läpi vihaamatta sitä taas ens vuonna, onko reilua, että jo aattona kahdelta on niin kypsä koko hommaan, että olis valmis lähtee kotiin syömään pizzaa?

Puistorille Pelimanniin. Nyt tai heti, riippuen siitä, onko meillä jouluruokaa tänään ollenkaan. Ja huomenna ensimmäisellä kulkuvälineellä kotiin.

Hyvää joulua.

Rakas Emmi...
söpö
kifvikka
Metromatkustamisen villit viikot!

Osa 1
Olin isänpäivänä menossa vanhemmille syömään. Kulosaaren metroasemalla kuulin vinkeän kuulutuksen, jossa höpistiin jotain vesivahingosta Rautatieasemalla ja muuta metkaa. Sitä sitte seurailin seuraavan alkuviikon ja nautin bussimatkailusta ja metroista, joista ensimmäinen menikin aikasemmin kun yleensä ja muuta vinkeää.

Osa 2
Kuten moni muukin metron käyttäjä, kuljin Kaisaniemen kautta. Koko Kaisaniemi oli ihan tukossa, en ymmärrä millä ihmiset mahtuu normaalipäivinä metroon, kun sillon tuntu, kun koko Helsinki olis yrittäny yhtäaikaa metroon. Ihanku puolet olis vaan tullu kattomaan, että "Vau, metro ei kulje Rautikselle".

Osa 3
Menin viime keskiviikkona töihin. Rautikselle tultaessa tulee kuulutus (joka tulee aina välillä, vaikka metrot ei siinä nyt pysähtele, "Rautatientori, Järnvägstorget, Central railway station"), metro pysähtyy, avaa ovet. Ihmiset seisoo vähän hölmistyneenä ja kattelee toisiaan. Kukaan ei jää pois. Metro jatkaa matkaa, ja kulkee normaalisti Kamppiin, pysähtyy ja ihmiset valuu ulos. Mä jatkan matkaa Ruoholahteen muutaman muun matkustajan kanssa. Tulee normaali kuulutus ("Ruoholahti, pääteasema. Juna menee kääntöraiteelle, pyydämme matkustajia nousemaan junasta") ja me vähät ihmiset noustaan perseiltämme ja valutaan kohti ovia. Ruoholahti tulee. Ja menee. Kuinka voi ajaa Ruoholahden ohi?? Kuski ei kuuluttanu mitään koko sinä aikana, kun pyörähdettiin kääntöraiteilla, juna vaan palas takas toisen puolen raiteelle ja päästiin sitten ulos. En muuten ollu koskaan aikasemmin käyny kääntöraiteella (ei ollu kauheen jännää).
Samana iltana, kun lähdin kotiin, kulki metro vaan toiselta raiteelta, niin että lähes eksyin Ruoholahden metroasemalle, kun meni pasmat niin sekasin.

Osa 4
Eilen luin illalla lehdestä, että Jotkut Todella Näppärät Nuoret päättivät juosta lipuntarkastajia karkuun Ruoholahden metroasemalta Kampin metroasemalle. Kyllä, raiteita pitkin. Metroliikenne oli ilmeisesti taas poikki hetken, kunnes todettiin, että kyllä ne sieltä on jo pois kömpiny. (Olis ajanu yli vaan, jos on kerran noin tyhmiä.)

Osa 5
Nukahdin aamulla metroon. Nukuin tyytyväisesti, kunnes havahduin, että olen jo Kampin asemalla. Terästäydyin ja valmistauduin jäämään pois Ruoholahdessa. "Kaisaniemi". Kävin siis uudestaan kääntöraiteilla, vaikka en tällä kertaa sitä muistakaan. Eikö kukaan voinu sitte herättää mua Ruoholahdessa? Asun ehkä Harjussa, mutta en näytä spurgulta!

Osa 6
Jotta päivä olisi täydellinen, pääsin pois töistä aikaisin. Myöhästyin ratikasta, päätin mennä metrolla. Juna hyyty Kampissa (tai ehkä Kaisaniemessä, voisin vannoa olleeni Kampissa, mutta yhtäkkiä olinki jo Hakaniemessä...). Seuraa kuulutus Rautatieasemasta, vesivahingosta ja sähkökatkosta, en sitte tarkemmin tiedä. Nyt oon joka tapauksessa kotona.

Asuin melkeen vuoden Kulosaaressa ja käytin metroa joka päivä. Ei mitään ongelmia. Mikä näissä kolmessa viikossa on nyt ollu niin hankalaa?

Rakas Emmi...
roy
kifvikka
Jo nyt on piru, kun pitää ruveta Helsingin kirjastojaki sulkemaan... Jurppii tollanen, musta niitä sais olla enemmän ja isompia. Mitähän Nurkalle jää, jos Puistolan kirjasto suljetaan? Koulu pelastu sillä, että siinä on muutaki toimintaa (niinku kirjasto ja leikkipuisto ja kerhotiloja), mut jos kirjasto katoo, ni menee salee muutaki. Tai mitä jää Tapuliin, jos kirjasto suljetaan? Pelkkiä baareja ja pari pizzeriaa. Epäreilua tollanen, eikö jo mun lainaushistoria yksin riitä pitää noita kahta toiminnassa?
Kulosaaren kirjasto oli homeessa ja Kallion kirjasto rempassa, pitäs vissiin valita paremmin missä asuu. (Ja ei, en oo tehny tuhojani kummassakaan, Kulosaari oli homeessa jo ennen ku kävin siellä ekan kerran, ja Kallio meni remppaan jo ennen ku muutin tähän. Ja Tapuli ja Puistola on jääny mun jäljiltä hyvään kuntoon!)

Mulla on tuparit lauantaina, täällä on vieläki sotkusta, mutta 23:sta muuttolaatikosta enää kolme on purkamatta! Murtauduin myös mun ullakkokomeroon, kun joku oli sen lukinnu. Pyykkivuori odottaa, samoin tiskejä, mutta onneks molemmat koneet löytyy keittiöstä.

Rakastan parvella nukkumista, mulla on jopa oma läskinrajotin ja portsariki vielä!
Mutta noi kirjastot nyt jurppii.

Rakas Emmi...
söpö
kifvikka
Nukuin ihanan pojan vieressä. <3

Tunnelma pilatakseni kerrottakoon, että samassa sängyssä nukkui myös ihana tyttö ja että kyseinen ihana poika seurustelee herttaisen tytön kanssa (tai ainaki mä luulen, että se tyttö on herttainen). Ja että aamulla oli ihan mahti OLO.

Mutta nukuin silti sen hyväkroppaisen, mukavan, ruskettuneen, lämpimän ja ihanan pojan vieressä. <3

rakas Emmi...
söpö
kifvikka
unohdin kertoa, mun maailma ei lopu siihen, jos en saa sitä kämppää, koska sillä on tosi typerä osote.

rakas emmi...
söpö
kifvikka
Mun elämässä tapahtuu paljon, mutta ei juuri mitään. Yritän iloita pienistä asioista ja olla stressaamatta. Käämit kyllä kärähtää nopeesti, kun jotain sattuu, mutta hiillos sammuu lähes yhtä nopeesti. Sain tänään tietää, että saan kämpän Itiksestä, jos pystyn muuttamaan jo marraskuussa. En ole kyllä nähnyt ko kämppää, mutta 50 neliön kaksio se olis kohtuullisella vuokralla. Huomenna yritän pikapikaa suostutella vuokraemännän siihen, etten olis täällä vuoden loppuun. Saa nähdä kuinka käy.

Kävin pari viikkoa sitten Räyskälässä JWGC:n jälkipyykillä. Käytiin temmeltämässä metsässä ja syömässä Marskin majalla. Temmellysrata oli tosi hauska, vaikka suhtauduin tosi suurella ennakkoluulolla siihen touhuun. Ammuttiin puhallusputkella nuolia, käveltiin sokkona rataa pitkin, jossa piti kiivetä ja kontata, ajettiin sokkona mönkkärillä toisen antaessa ohjeita (mä en ajanu, ohjasin Samun kantoon...) ja muuta sellasta. Marskin päivällinen oli tosi mahtava, syötiin melkeen kolme tuntia ja kuultiin tarinoita siitä, miten Marski tämänkin olisi hoitanut.
Räyskälään palattiin ja käytiin saunomassa, juttelin Willen kanssa vakavia ja vähän vähemmän vakavia yömyöhään. Käytiin me siinä välissä vielä hyppykerholla kuuntelemassa jonkun suuruudenhullun hyppääjän vielä suuruudenhullumpia ideoita kuinka saadaan wiskiwiskiin lisää paikkoja hyppääjille. Sunnuntaina keräsin sitte muovikassillisen käpyjä.

Ja sitte oliki jo Sikajuhlien paikka. Olin siis viime viikonloppuna vähän lisää Räyskälässä ja oli sekin tosi hauskaa. Iso osa tutuista oli jättäny tulematta, liekö syynä ollu maailman meno vai se, että juhlat oli hyppääjien järjestämät... Oli muuten aika hyppääjäpitoiset kemut.
Hain Jennin Tammelasta mukaan, Jenni piti kovasti tähdistä, joita se kävi tuijottelemassa kentällä. Taas saunottiin ja ramboiltiin yömyöhään, ja tulin siihen tulokseen, että oon tuominnu muutaman hyppääjän pöljemmiks kun mitä ne on oikeesti.
Tapasin Annin, jonka oon viimeeks tavannu yli 10 vuotta sitten, ennen kun niitten perhe muutti Kiinaan. Muistaako Emmi Annin ja Sinin? Et tainnu pitää niistä. ;) Annista oli tullu hyppääjä. Ne oli lauantaina aamusta hypänny kuumailmapallosta, ja mä tunsin oloni tosi kateelliseks.
Tällä kertaa en keränny käpyjä sunnuntaina. Heräsin ajoissa ja nautin Räyskälästä. Tuli ihan kamala olo, kun siivottiin vaunu talvikuntoon, millonhan mahdan päästä taas Räyskälään...

Että sellasta tällä kertaa.

Rakas Emmi...
söpö
kifvikka
On vähän hyljätty olo täällä. Kaikkialla on ihan hiljasta, suurin osa lähti pois jo tänään. Oon nyt lepuuttanu puol päivää, nyt alkais ehkä olee sellanen olo, että uskaltais ajaa autoa ilman että nukahtaa rattiin, mut kello on jo nii pal, ettei ehkä enää oo kauheesti järkee lähtee ajaa kotiin, varsinki, ku pitää vielä siivoilla.

Rakas Emmi...
söpö
kifvikka
Se täytyy vissiin vielä sanoa, että mun lempparipilotti on viimisellä sijalla. Se on vaan niin hyvää seuraa avustajineen ja kaikkineen.
"Emmä ota tätä niin vakavasti, oon täällä oppimassa ja pitämässä hauskaa."

^_^

?

Log in

No account? Create an account